Huisstof direct onderzoek (huisstofmijten)

Hebt u last van klachten zoals:

  • een verstopte neus, snotteren, niezen
  • jeuk in de neus en ogen
  • benauwd zijn, piepend ademen of slijm ophoesten?

Dan zijn het misschien allergische reacties op huisstofmijt.

Test uw huis op huisstofmijt met een huisstof direct onderzoek!

Wat is een huisstof direct onderzoek?

Het E.D.P.A.® , of Indoor Dust Direct Examination (huisstof direct onderzoek), is ontwikkeld en gepatenteerd door Prof. Mario Principato, een entomoloog van de Universiteit van Perugia. De diagnostische doeltreffendheid van deze innovatieve methode is al twintig jaar getest in samenwerking met de dermatologen van de Italiaanse Vereniging voor Allergologische Beroeps- en Milieudermatologie (SIDAPA) en vooral met de specialisten van de Afdeling Klinische, Allergologische en Venereologische Dermatologie van de universiteit van Perugia.

Doel van de E.D.P.A.®:

Het doel van de E.D.P.A.® is om te weten of u een geleedpotige plaag in uw huis heeft, welke ziekteverwekkers er zijn en waar ze zich bevinden en ook om passende instructies te ontvangen om ze te elimineren. Als dit uw geval is, zullen we u in feite adviseren wat u moet doen om het milieuprobleem op te lossen, en dit zal onvermijdelijk resulteren in de oplossing van uw dermatologische problemen. De EDPA® is de enige methode die momenteel beschikbaar is om te begrijpen hoe een geïnfecteerde plaag kan worden opgelost, waardoor het gebruik van insecticiden in de omgeving waarin u leeft tot een minimum wordt beperkt, wat in de meeste gevallen leidt tot de spontane oplossing van de pathologie, waarbij crèmes worden vermeden, zalven of systemische geneesmiddelen en, in het ergste geval, onnodige ziekenhuisopnames.

Wat is de E.D.P.A.®? Dit onderzoek bestaat uit het microscopisch onderzoek van de sporen die zijn achtergelaten door pathogene insecten en mijten in stof in besloten milieus. Deze sporen worden op de juiste wijze geïsoleerd, geïdentificeerd en geëvalueerd onder de parasitaire aspecten, waardoor het causale agens van bijvoorbeeld dermatitis wordt geïdentificeerd.

Vraag vandaag nog een huisstof direct onderzoek aan.

Wilt u contact met ons opnemen of een offerte aanvragen? – Vul dan gewoon het contactformulier in!    *verplichte velden
    captcha