Over ons

Sinds 2018 biedt Aristoteles Consulting onderzoeken naar de binnenluchtkwaliteit en het analyseren van de luchtkwaliteit in residentiële, commerciële, institutionele en productieomgevingen.

Het bedrijf is opgezet door een team van geowetenschappers met een veelzijdige achtergrond in bemonstering en microanalyse, mijnbouw, klimaatmodellering en datamanagement.

Het bedrijf is gebaseerd op de overtuiging dat de behoeften van onze klanten van het grootste belang zijn. Ons team zet zich in om aan die behoeften te voldoen.

Aristoteles Consulting is een onafhankelijk bedrijf.

Onafhankelijk betekent dat we niet behoren tot een groep bedrijven waarvan we de producten of diensten willen of moeten verkopen na een onderzoek. Dit kan tot gevolg hebben dat onze diensten duurder zijn dan die van onze concurrenten.

Wij voeren alleen onderzoeken uit (van de binnenlucht) en streven ernaar om met de gebruikte methoden de oorzaak van de klachten te vinden.

Het verwijderen van de oorzaken laten we over aan andere bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn.

Onze visie

Schone binnenlucht voor iedereen, thuis, op het werk en in de gemeenschappelijke ruimten.

Onze missie

Verbeter de gezondheid en het leven van mensen, in alle gebouwen, overal, elke dag.

Onze doelstellingen

Door voortdurende opleiding, technologische verbetering, doelgerichte testmethoden en een onvergelijkbare klantenservice streven we ernaar om natuurlijke, gezonde omgevingen te creëren voor onze klanten en de gemeenschappen waarin we actief zijn.